BORŠČ III

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




I když ruský, u nás již zdomácněl POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí a vepřové maso a drobně rozsekané kosti se dobře omyjí ve studené vodě, dají do hrnce, zalijí studenou vodou a uvedou do varu. Zvolna vaříme. Přidáme sůl, nové koření, bobkový list, cibuli, polovinu očištěné zeleniny a vaříme do změknutí. Zeleninu a maso vyndáme dřív, hovězí maso necháme vařit déle. Po vyjmutí hovězího masa vývar procedíme, přidáme druhou polovinu očištěné zeleniny, nakrájené hlávkové zelí, oloupané a na kostičky nakrájené brambory, rajčata, oloupaný citrón, cukr, mletou papriku a vmícháme mouku rozmíchanou ve smetaně. Společně vaříme doměkka. Zvlášť si uvaříme na kostičky nakrájenou červenou řepu, vložíme do polévky a dochutíme. Můžeme přidat i na kostičky nakrájenou a rozškvařenou slaninu. Boršč má typickou nakyslou a lehce navinulou chuť. Navrch můžeme do každé porce vložit kopeček ušlehané šlehačky.

BORŠČ III BORŠČ III



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1342 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz